WHERE IT ALL BEGAN

MEET

OUR TEAM

.

Watch now

COMFORT AND RESPECT FOR THE ENVIRONMENT

.

On the first floor there are three bedrooms with en-suite bathrooms. The main one with a dressing room. On the upper floor are the TV room and the office.

With independent access, there is a guest suite with a full bathroom, American-style kitchen and a small lounge. The indirect lighting generated with footlights to house the facilities, creates a warm atmosphere and stylizes the space by enhancing the height of the ceilings. The choice was made of high-quality, local materials as well as thermal insulation and modern low-energy installations.

A COMPREHENSIVE PROJECT CARRIED OUT FROM START TO FINISH

.

This project is emblematic for the study, since it was the starting point of many others and of our development and specialization in the world of rehabilitation, interior design and residential construction.

We began the project by accompanying the owners in the search and choice of the property and we protect them throughout the process of imagining how to live in this seven mezzanine house located in a private urbanization. Faced with the starting situation, a house in very poor condition and a dark and outdated distribution, we proposed a complete intervention according to the needs of the new owners.