HEAVENLY BERLIN

A COMMITMENT TO SPACE AND BRIGHTNESS

Functionality, practicality and comfort were important premises for our clients.

Our studio took on the challenge of maintaining aesthetics and creating new pleasant spaces.

We start from a house divided into two independent areas joined by a service patio with an old-fashioned and dark layout. We plan to unite both parts to turn them into a single house.

For this we needed to organize a meticulous geometric plan to square the buildable m2.

INTEGRATING VARIOUS STYLES IN A CREATION WITH PERSONALITY

Respecting the exterior style, the surface was completely redistributed, modernizing it with the opening of windows, changing carpentry and finishes.

On the outside, the exposed brick of the facades set the tone as the house is integrated into a private urbanization. For this reason, some windows with a panel design that integrated both styles were kept.

The distribution was resolved in two floors plus a basement.

Casa Decor 2017 Freehand Arquitectura Arquitectos mexicanos Madrid

MEET

OUR TEAM

.

Watch now

ORIGINAL STAYS, COMPLETELY CUSTOMIZED

On the ground floor there is a large living room with access to the garden, with a central fireplace. We designed a custom wine cellar to separate the kitchen from the dining room.

On the first floor there are three main bedrooms and a large games room, all these rooms have a bathroom, natural light and ventilation.

The emphasis placed on thermal and acoustic insulation, underfloor heating / cooling and premium windows should be underlined.